U Muzeju Mimara u Zagrebu danas je predstavljen izborni program Hrvatske demokratske zajednice „Gospodarski rast, nova radna mjesta i društvena pravednost“.

Prema riječima predsjednika HDZ-a mr. sc. Andreja Plenkovića program je to s kojim će se pobijediti na izborima 11. rujna, a napisali su ga stručnjaci iz HDZ-a; program je to za rast i razvoj gospodarstva, nova radna mjesta, socijalnu pravednost, demografsku obnovu…

Sastoji se od 12 poglavlja razrađenih u tri tematske cjeline: gospodarski rast i nova radna mjesta, demografska obnova i izgradnja institucija te društvo pravednosti.

Predstavnici Područnog odbora HDZ Podsused-Vrapče

Na predstavljanju su naravno bili i predstavnici Gradskog odbora HDZ-a Grada Zagreba g. Zoran Čogelja, g. Ivan Ćelić i mnogi drugi kao i predstavnici našeg Područnog odbora na čelu s predsjednikom g. Zoranom Piličićem.

Od naših predstavnika spomenut ćemo predsjednika Temeljnog ogranka Podsused g. Ivana Balukčića u pratnji g. Antonija Balukčića, predsjednika Temeljnog ogranka Vrapče-centar g. Dražena Mršića, na predstavljanju su bili i naši vijećnici Vijeća mjesnog odbora Vrapče-centar g. Dario Kovačić i g. Damir Beloša Fijan, te članovi g. Tomljenović i g. Šunjić.

Pokrenut ću promjene u Hrvatskoj – HDZ ima razvojan, ambiciozan i vjerodostojan program!

(VIDEO) U kampanju ulazimo maksimalno angažirano – s kvalitetnim ljudima i programom!

(VIDEO) Predsjednik Plenković o Ovršnom zakonu

(VIDEO) I.M – U našem su programu konkretne mjere za gospodarski rast i nova radna mjesta!