U petak, 16. lipnja 2016. u Gornjem Stenjevcu održana je godišnja izvještajna skupština HVIDR-e Susedgrad.
HVIDR-a Susedgrad broji oko 200 članova i jedna je od najaktivnijih i najorganiziranijih članica HVIDR-e Zagreb. Kroz godinu organizira niz kulturnih i športskih aktivnosti po čemu je prepoznatljiva ne samo u Zagrebu nego i u cijeloj Hrvatskoj.

Gosti skupštine i predstavnici Područnog odbora HDZ-a Podsused-Vrapče

Uz brojne članove HVIDR-e Susedgrad, na skupštini su kao gosti nazočili i predstavnici PO HDZ Podsused-Vrapče: predsjednik Zoran Piličić, predsjednik TO i MO Perjavica-Borčec Aljoša Bosnar i predsjednica MO Gajnice Josipa Juratek Fabjan.
Uvodno se pozdravnim govorom nazočnim vojnim invalidima i hrvatskim braniteljima obratio gospodin Zoran Piličić, predsjednik PO HDZ P-V i potpredsjednik GO HDZ Grada Zagreba. U svom govoru posebno je naglasio prijelomni trenutak u kojem se nalazi hrvatsko društvo i hrvatska država pri čemu su sve tradicionalne kršćansko-demokratske vrijednosti i hrvatska baština izloženi nesmiljenoj harangi i udaru od strane sljedbenika onih koji su i u prošlosti uništavali i skoro uništili sve ono što je imalo pridjev „hrvatski“. Pozvao je sve invalide i branitelje na jedinstvo i zajedništvo kako bi se slogom i odlučnošću suprostavili tamnim silama koje su se ponovno nadvile nad hrvatski narod. M.M.
Udruga HVIDR-a Susedgrad, web stranica.

Skupština HVIDR-e Susedgrad

Tagged on: