Nositelj liste u VII. izbornoj jedinici na druženju s građanima u Gajnicama
Nositelj liste u VII. izbornoj jedinici na druženju s građanima u Gajnicama

Naši kandidati Stier, Lukačić i Milas u subotu su posjetili Gajnice i Vrapče

Gospodin Stier, gospođa Lukačić i gospodin Milas predizborne aktivnosti u Gajnicama i Vrapču digli su na višu razinu na opće zadovoljstvo građana, članstva i predstavnika našeg područnog odbora na čelu s predsjednikom Zoranom Piličićem. Naravno, tu je i nezaobilazna mladež našeg područnog odbora bez koje bi sve bilo nezamislivo.

Gospodin Stier je nositelj liste za VII. Izbornu jedinicu, a kandidatkinja Ljubica Lukačić te kandidat Zvonko Milas su na listi kandidata za Hrvatski sabor u I. izbornoj jedinici.

Atmosfera tijekom druženja s građanima, simpatizerima i članstvom je bila vesela i ugodna, kandidati su predstavljali sebe i program HDZ-a, odgovarali na brojna pitanja, a bilo je i upita o novoj aplikaciji Vjerodostojno za čije se predstavljanje u najboljem svijetlu pobrinuo g. Stier. Reakcije na samu aplikaciju su bile odlične pa preporučujemo i vama da ju instalirate i isprobate.

Aplikacija Vjerodostojno

Riječ je o aplikaciji koja nakon skidanja i pokretanja na ekranu pametnog telefona pokreće kameru. Tu kameru zatim je potrebno usmjeriti na bilo koji billboard, citylight, novine, plakat, letak sa slikom Andreja Plenkovića, koja može biti i na zaslonima računala i drugih pametnih uređaja, nakon čega se pokreće videoporuka HDZ-ova kandidata za premijera.

Najava simultanke u Gajnicama

Subotnje druženje iskorišteno je i za najavu simultanke u šahu na 10 ploča u Caffe baru Stup dva  koje je danas i održano, a više o cijelom događaju uskoro i na našoj web stranici.

Cijeli događaj iz Gajnica i Vrapča je popraćen i fotografiranjem pa vam preporučujemo da pogledate fotogaleriju.

Poveznice:

Lubica Lukačić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)