mladež hdz pv
Mladež HDZ-a PO Podsused-Vrapče

Mladež HDZ-a Područnog odbora Podsused-Vrapče

Izvještaj sa sjednice 

Mladež Hrvatske demokratske zajednice Podsused-Vrapče održala je sjednicu Područnog odbora u ponedjeljak 13. ožujka 2017. godine na temu aktualne situacije unutar same organizacije mladih i priprema za nadolazeće lokalne izbore.

Sjednicom je predsjedavala Ena Plepelić, predsjednica Područnog odbora Mladeži i članica Gradskog odbora Mladeži Hrvatske demokratske zajednice.

Na sjednici je bio prisutan i predsjednik Područnog odbora i nositelj liste za Vijeće Gradske četvrti Podsused-Vrapča, gospodin Zoran Piličić, koji je u uvodnom djelu sjednice pohvalio rad Mladeži Područnog odbora, te iznio stavove i planove stranke u kojima mladež igra jednu od glavnih uloga što će stranka u budućnosti adekvatno i nagraditi.

Nakon izlaganja gospodina Piličića riječ je preuzeo zastupnik Gradske organizacije mladeži Grada Zagreba Damir Ivanda, koji se složio s predsjednikom Područne organizacije te se priključio pohvalama našeg Područnog odbora i dao veliko priznanje našoj mladeži koja djeluje na području Podsused-Vrapča. Poseban naglasak dao je angažmanu, ozbiljnosti, aktivnosti i konstanti koju ova Područna organizacija mladih ostvaruje.

Lokalni izbori u svibnju 2017.

Na temu lokalni izbori, riječ je dobio voditelj Izbornog stožera za Područni odbor Podsused-Vrapče Dario Kovačić koji je usmjerio Mladež na daljnje djelovanje radi postizanja što boljeg rezultata na lokalnim izborima u svibnju 2017.

Plan i program Mladeži izložio je tajnik Područne organizacije Josip Maranić koji je dao prisutnima do znanja da Mladež Podsused-Vrapče ima jasne ciljeve i plan rada za 2017. godinu.

U nastavku sjednice izneseni su strateški ciljevi i kretnje organizacije Područnog odbora Mladeži Hrvatske demokratske zajednice, a Predsjedništvo je najavilo maksimalni angažman i mobilizaciju članstva u kampanji na lokalnim izborima.

Na kraju sjednice, predsjednica Područnog odbora MHDZ-a Podused-Vrapča Ena Plepelić zahvalila se mnogobrojnim članovima na dolasku, te najavila još veći angažman u kampanji za lokalne izbore na području Podsused-Vrapča.

Nakon sjednice i zajedničke fotografije, članovi mladeži krenuli su u zajedničko planiranje strategije za što bolji rezultat Hrvatske demokratske zajednice na lokalnim izborima.