Drago Prgomet
Prof. dr. sc. Drago Prgomet kandidat HDZ-a Grada Zagreba za gradonačelnika.

Prof. dr. sc. Drago Prgomet:
„Spreman sam dobiti ove izbore. Ponavljam, mi ćemo ove izbore dobiti!“

Tijekom večeri Gradski odbor HDZ-a Grada Zagreba donio je odluku – kandidat HDZ-a Grada Zagreba je prof. dr. sc. Drago Prgomet. Mnogi smatraju da HDZ Grada Zagreba potajno priželjkuje g. Bandića u ulozi novog-starog gradonačelnika, ali izbor g. Prgometa ostavlja malo prostora za takva nagađanja.

Izjava budućeg gradonačelnika Grada Zagreba takvim nagađanjima je stavila točku na i, a ona glasi:
„Ovu utakmicu ćemo dobiti i bit ćemo najjača stranka u zagrebačkoj Skupštini. To ćete imati priliku vidjeti 21. svibnja ove godine. Mene znate dovoljno. Takav sam, kakav sam. Neki kažu da sam malo tvrdoglav, neki kažu jako uporan, ali spreman za dobiti ove izbore. I ponavljam, mi ćemo ove izbore dobiti!“

Svoj stav o našem kandidatu iznio je i predsjednik stranke g. Plenković:
„Profesor Prgomet je poznat, etabliran političar, čovjek sa respektabilnom i profesionalnom karijerom, ali isto tako izrazito vidljivim i angažiranim političkim putem na kojem je dokazao da je u stanju boriti se i za svoje ideje i za svoje političke projekte. S njegovom kandidaturom Hrvatska demokratska zajednica ističe najozbiljniju namjeru za izvrsnim rezultatom na izborima za Grad“.

Mnogi sumnjaju u pobjedu HDZ-a na ovim izborima, ali zainati li se Slavonija u Zagrebu i naši hadezeovci samo nam je nebo granica.

Mi iz Podsused-Vrapča pozivamo gospodina Prgometa u obilazak naše gradske četvrti, a uvjereni smo da bi njegovom pobjedom i mi doživjeli toliko očekivanu promjenu na bolje. Podsjećamo na zapuštene i derutne ulice, igrališta, tržnice, škole i vrtiće…

D.K.