DR. PRGOMET – MAJSTOR NA ŠAHOVSKOJ PLOČI

Šahovska simultanka u organizaciji PO HDZ Podsused-Vrapče, TO Gajnice i u suradnji s Mladeži Područnog odbora privukla je tijekom jučerašnjeg lijepog nedjeljnog prijepodneva veliki broj građana na tržnici u Gajnicama. Domaćin i organizator šahovske simultanke međunarodni šahovski majstor Zdenko Jušić, potpredsjednik PO HDZ Podsused-Vrapče suprotstavio je svoje kraljeve i kraljice, topove, konje i pješake desetorici protivnika među kojima je bio i prof. Drago Prgomet, kandidat HDZ-a za gradonačelnika Zagreba.
U vrlo napetoj i neizvjesnoj šahovskoj borbi prof. Prgomet je pokazao zavidno šahovsko umijeće u duelu s majstorom Jušićem, što je nesumljivo dobar pokazatelj i jamac promišljenih i učinkovitih poteza njega kao budućeg gradonačelnika na kompleksnoj i zahtjevnoj šahovskoj ploči Grada Zgreba.

Prof. Prgomet je poslije šahovskog meča nastavio, zajedno s predsjednikom Područnog odbora HDZ Podsused-Vrapče Zoranom Piličićem i njegovim suradnicima, druženje s građanima i simpatizerima na tržnici u Gajnicama.

GALERIJA SLIKA