POZIV NA TRIBINU: POLITIKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA | MELANOM – RIZIK OBOLIJEVANJA, PREVENCIJA I LIJEČENJE

Pozivamo Vas na tribinu koja će se održati 3. svibnja 2017. godine u velikoj dvorani Područnog ureda Susedgrad – Općina Gajnice, Sigetje 2 s početkom u 18:00 sati na kojoj će predavači biti posebni gosti prof. Dr. Mirko Palić i dr. sc. Zvonimir Puljiz.

POLITIKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

U prvom dijelu predavanje o međusobnoj interakciji društvenih mreža (twitter, facebook, telegramm. whatsup, viber) s jedne strane i politike, odnosno važnosti korištenja istih za organizaciju i funkcioniranje vodećih političkih stranaka u smislu provođenja planiranih izbornih aktivnosti i realizacije zacrtanih projekata, održat će prof. dr. Mirko Palić, redovni profesor Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. U nastavku će se obratiti i gost Goran Škvarč, M.A. – zamjenik voditelja digitalne kampanje – primjenjivost teorije u praksi.

MELANOM – RIZIK OBOLIJEVANJA, PREVENCIJA I LIJEČENJE

U drugom dijelu predavanje o sve češćim pojavama simptoma koji u konačnici mogu dovesti do nečega što moderna medicina zove dijagnoza “Melanom” (pa i među mlađom populacijom) održat će dr. sc. Zvonimir Puljiz, spec.opće i plastične kirurgije koji će ovom prilikom informirati i educirati građane o potrebi samozaštite, samopregledu te potrebi redovnih kontrola posebno rizičnih pojedinaca i populacijskih skupina.

Gost: Goran Škvarč, M.A. – zamjenik voditelja digitalne kampanje
Organizator: PO HDZ Podused-Vrapče / TO HDZ Gajnice

NAJAVITE SVOJ DOLAZAK