Društvene mreže i politika
Gosti predavači: prof. dr. Mirko Palić i Goran Škvarč

TRIBINA: “Politika na društvenim mrežama”

U srijedu, tj. 3. svibnja 2017. u velikoj dvorani Područnog ureda Susedgrad (općini Gajnice) je u organizaciji Temeljnog ogranka HDZ Gajnice, Područnog odbora HDZ Podsused-Vrapče te u suradnji s mladeži Područnog odbora HDZ-a Podsused-Vrapče, uspješno održana tribina “Politika na društvenim mrežama”.

Prof. dr. Puljiz iz objektivnih zdravstvenih razloga zamolio je odgodu predavanja na temu “Melanom” pa smo ovaj puta imali mogućnost dati više prostora našim vrsnim predavačima i stručnjacima na području primjene društvenih mreža, informacija o različitim aplikacijama koje ih podržavaju te interakcije istih sa politikom.

Prof. dr. Mirko Palić i M.A. Goran Škvarč – teorija i praksa

Na brojnim znanstveno i brojčano dokazanim primjerima prof. dr. Mirko Palić zorno nam je predočio i približio svoja saznanja i viđenje marketinga primjenjivog u politici i utjecaja različitih vrsta medija na društveni život, javno mnijenje  i u konačnici promjene stavova gledatelja, odnosno slušatelja kojima su medijske poruke direktno upućene. Posebna je bila zanimljiva teza o segmentiranju primatelja tih poruka, odnosno aktivnih korisnika društvenih mreža čime smo svi zajedno vidjeli kolika je snaga pravilnog i dobro odrađenog medijskog oglašavanja.

Interpersonalna rasprava

U interpersonalnoj, ugodnoj komunikaciji i M.A. Goran Škvarč, zamjenik voditelja digitalne kampanje HDZ-a, zajedno s prof. dr. Palićem također nam je iz vlastitog iskustva i na temelju dugogodišnje prakse vođenja i koordiniranja digitalnih kampanja naše stranke pokazao važnost društvenih mreža u kontaktu s građanima, te nam iz prve ruke, što ćemo ubuduće i zasigurno u vlastitoj praksi morati primjenjivati, prenio važne upute usvajanja tehnike što boljeg oglašavanja svih naših aktivnosti u dostupnim nam medijima te brojne mogućnosti kvalitetne promocije tribina i svih drugih događaja koje su sastavni dio približavanja i komunikacije s građanima i potencijalnim biračima.

Zahvaljujemo se na ugodnom druženju i vrlo kvalitetnom stručnom predavanju i posjeti Gajnicama dvojice velikih znalaca društvenih mreža i nadamo se budućoj ovako uspješnoj suradnji.

FOTO GALERIJA

 

 

Tagged on: