U subotu, 31. ožujka, na tržnici Gajnice, uoči najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa, Mladež HDZ-a Podsused-Vrapče organizirala je podjelu uskrsnih pisanica građankama i građanima Gajnica i drugih kvartova. Sami događaj iskorišten je za razgovor sa sugrađanima, ali i za ugodno preduskrsno druženje članova i prijatelja HDZ-a PO-a Podsused-Vrapče.

Posebne zasluge za organizaciju i provedbu događaja idu našoj mladeži koja je financirala, neumorno i bespoštedno pripremala te na kraju podijelila 500 uskrsnih pisanica. Malu pomoć imali su i od naše Zajednice žena “Katarina Zrinski” Podsused-Vrapče kao i pojedinih članova.

Podjeli uskrsnih pisanica nazočili su i pomoćnik ministra obrane RH te predsjednik PO HDZ-a Podsused-Vrapče Zoran Piličić, naši vijećnici Vijeća gradske četvrti Podsused-Vrapče Aljoša Bosnar (predsjednik TO Perjavica-Borčec) i Zdenko Jušić (predsjednik TO Gajnice), vijećnica Vijeća mjesnog odbora Gajnice Marija Dugandžić te vijećnik Vijeća mjesnog odbora Gornji Stenjevec Željko Tomljenović i mnogi drugi.

Unatoč kiši, akcija je ispunila sva očekivanja pa i više od toga. Bravo za organizatore.