Foto: FB | HDZ Novi Zagreb-zapad

U organizaciji Odbora HDZ-a Gradske četvrti Novi Zagreb-zapad i Temeljnog ogranka HDZ-a Sveta Klara u srijedu, 10. listopada 2018. godine održana je tribina u Svetoj Klari s temom “Kako štitimo Hrvatske i EU granice od ilegalnih migranata”, a na kojoj je poseban gost bio ministar unutarnjih poslova dr. sc. Davor Božinović.

Na tribini su uz brojne goste bili i predstavnici našeg područnog odbora, tj. mladež na čelu s našim predsjednikom i pomoćnikom ministra obrane RH Zoranom Piličićem.

O dojmovimai i posjećenosti najviše govore riječi samih organizatora: “Od svih sudionika i uzvanika stižu same pohvale! To nam je dodatni poticaj da realiziramo svoju nakanu – da ova tribina postane tradicionalna te da HDZ, nakon nekoliko godina nazadovanja, vrati snagu i prepoznatljivost kakvu je nekoć imao u našoj gradskoj četvrti! Zahvaljujemo našim članicama i članovima te temeljnim odborima HDZ-a s područja NZZ-a koji su se, u velikoj većini, odazvali u dosad nezabilježenom broju na našu zajedničku tribinu.”.