Sastanak članova PO HDZ Podsused-Vrapče s čelništvom GO HDZ Grada Zagreba

U srijedu, 24. listopada 2018. održana je sjednica Područnog odbora HDZ Podsused-Vrapče u proširenom sastavu na kojoj je nazočilo i čelništvo Gradske organizacije HDZ-a Grada Zagreba, a sukladno planu i programu obilaska svih područnih organizacija HDZ-a Grada Zagreba.

Izaslanstvo GO HDZ-a Grada Zagreba predvodio je dr. sc. Andrija Mikulić, predsjednik GO HDZ-a Grada Zagreba i predsjednik Gradske skupštine. U izaslanstvu su bili i njegovi suradnici: tajnik GO HDZ-a Grada Zagreba i saborski zastupnik dr. Ivan Ćelić, član Predsjedništva GO GO HDZ-a Grada Zagreba g. Tomislav Kelić, te predsjednik PO Trešnjevka-jug g. Danijel Samardžija i PO Pešćenica-Žitnja Mario Župan.
Zajedno s čelništvom GO HDZ-a Grada Zagreba bio je i pomoćnik glavnog tajnika HDZ-a g. Stjepan Adanić.

Na sjednici je uvodno predsjednik Područnog odbora HDZ Podsused-Vrapče g. Zoran Piličić prezentirao stanje u područnom odboru s aspekta participiranja u vlasti na razini vijeća gradske četvri i vijeća mjesnih odbora te provedbe težišnih projekata te malih komunalnih akcija o čemu je izvijestio i potpredsjednik Vijeća gradske četvrti Podsused-Vrapče i Područnog odbora HDZ Podsused-Vrapče g. Aljoša Bosnar.

Nakon obraćanja prisutnima domaćina ove sjednice s nekoliko riječi obratio se i g. Andrija Mikulić. On je prisutne upoznao s aktualnom situacijom na razini Grada Zagreba te težišnim stranačkim aktivnostima i smjernicama za budući rad. Konstatirao je dobar rad Područnog odbora HDZ Podsused-Vrapče s uputom da se tako nastavi i dalje te da se, s obzirom na niz predstojećih izbora, aktivnosti i komunikacija na terenu pojačaju.

Gospodin Stjepan Adanić je, također, nazočnima prezentirao organizacijske oblike stranačkog rada te se vrlo pozitivno očitovao na rad Gradske organizacije HDZ Grada Zagreba o ovom obliku neposredne komunikacije s članstvom na terenu.

Sjednica je zaključena podjelom stranačkih iskaznica novim članovima Područnog odbora HDZ Podsused-Vrapče.

Tagged on: