Predsjednik Piličić i potpredsjednik Bosnar u prigodnom obraćanju prisutnima.

Dana 18. prosinca 2018. održan je Božićni domjenak u organizaciji Područnog odbora HDZ-a Podsused-Vrapče. Prigodnom domjenku i druženju odazvao se veliki broj članova područnog odbora te stranačkih kolega i prijatelja iz susjednih područnih odbora Gradske organizacije Grada Zagreba HDZ-a.

Događaju su prisustvovali i zastupnici HDZ-a u Gradskoj skupštini Grada Zagreba g. Davor Filipović i dr. Mislav Herman, koji su se u razgovoru s članstvom pobliže upoznali sa situacijom u našoj gradskoj četvrti kako bi svojim radom u Skupštini mogli doprinijeti poboljšalju kvalitete života svih stanovnika Podsused-Vrapča.

U svome obraćanju nazočnima predsjednik i potpredsjednik Područnog odbora HDZ-a Podsused-Vrapče Zoran Piličić i Aljoša Bosnar poželjeli su svim svojim stranačkim suradnicima i prijateljima sretne i blagoslovljene Božićne blagdane te sretnu Novu godinu.
Zahvalili su svim članovima na njihovom dosadašnjem radu i zalaganju te izrazili želju da se tako nastavi i u slijedećoj godini kada nas očekuju izbori za EU parlament i predsjednički izbori.

Nakon kratkog obraćanja domaćina ovog predbožićnog okupljanja, druženje je nastavljeno u neformalnoj i veseloj atmosferi.