Proračun Grada Zagreba za 2020.

Zastupnik HDZ-a Gradske skupštine Grada Zagreba izv. prof. dr. sc. Davor Filipović bio je glavni gost tribine u Gajnicama pod nazivom: “Proračun Grada Zagreba za 2020.”, koja je održana 16. prosinca 2019. godine u zgradi Mjesne samouprave Gajnice u Ulici Kerestinečkih žrtava 31, u organizaciji Odbora gradske četvrti HDZ Podsused-Vrapče.

Zanimljiva tematika koju je prezentirao gradski zastupnik Davor Filipović, privukla je mnogobrojno članstvo kao i zainteresirane građane koji su ovom prigodnom imali prilike izravno čuti nešto više o značaju proračuna Grada Zagreba za građane, ali i upoznati se s projektima i amandmanima HDZ-a, kojima naši viječnici utječu na poboljšanje kvalitete života kako u cijelom Gradu Zagrebu tako i u Gradskoj četvrti Podsused-Vrapče.

Pomoćnik glavnog tajnika HDZ-a general Stjepan Adanić

Po završetku tribine prisutnima se obratio pomoćnik glavnog tajnika HDZ-a general Stjepan Adanić koji je u nekoliko rečenica spomenuo uspjehe Vlade RH na čelu s predsjednikom Andrejem Plenkovićem te je sve prisutne pozvao da izađu na predstojeće izbore i svoj glas daju našoj Kolindi Grabar Kitarović.

VD predsjednika OGČ HDZ Podsused-Vrapče g. Aljoša Bosnar

Završna riječ pripala je VD predsjednika OGČ HDZ Podsused-Vrapče g. Aljoši Bosnaru koji se zahvalio gostima i svima prisutnima na dolasku te je uputio čestitke povodom Božića i Nove godine.