Poštovane članice i članovi TO HDZ Vrapče Centar dostavljam Vam poziv za izbornu skupštinu našeg temeljnog ogranka s dnevnim redom i naputkom za kandidiranje za određene dužnosti i odgovornosti u samoj tememeljnoj organizaciji za slijedeći 4 godišnji period. Slijedom toga pozivam vas da se odazovete u što većem broju i da doprineste izboru najkvalitetnijih među nama na određne stranačke funkcije i ujedno time potvrdimo i osnažimo unutar stranačku demokraciju i izborni proces.

Naime, svi ste svjesni političkog konteksta u kojem živimo kako na našoj lokalnoj razini tako i na nacionalnoj, a predstoje nam parlamentarni izbori krajem tekuće godine i lokalni tijekom naredne. Za te navedene okolnosti stranka mora biti spremna i izabrati osobe i stranački tim koji na razini temeljnih ogranaka i našeg područnog treba doprinjeti pobjedi HDZ -a!

Nadalje, u tom sklopu pozivam Vas da se sukladno naputku za kandidiranje, prijavite svoje kandiature za sve dužnosti u TO! Evetualna pitanja u svezi postupka kandidiranja postavite meni ili direktno gđi. Mariji Mareli na epoštu marija.mareli@gmail.com.

Zamolio bih Vas da poziv za izbornu skupštinu zakazanu za 11. ožujak 2020. godine prenesete i drugim članovima TO koji su članovi vaših užih i širih obitelji ili su vaši prijatelj, susjedi, a možda slučajno e-poštom ili poštom nisu zaprimi poziv!

Hvala

Svako dobro

Predsjednik TO HDZ Vrapče Centar
Dražen Mršić