Izborno mjesto za predsjednika i zamjenika te 4 potpredsjednika nacionalne razine održat će se u MSG Gajnice, Ulica Kerestnačkih žrtava 31, u nedjelju, 15.03.2020. godine od 8:00 – 19:00 sati. Isto izborno mjesto će biti i prilikom izbora predsjednika i potpredsjednika Odbora gradske četvrti HDZ-a Podsused-Vrapče te izbora predsjednika i potpredsjednika Gradske organizacije HDZ-a Grada Zagreba i to u nedjelju, 5.4.2020. godine od 8:00 – 19.00 sati.

Obrasci kandidature mogu se osobno preuzeti i popuniti u Gradskom izbornom povjerenstvu Grada Zagreba, Gunduliceva 21a, Zagreb, od 2. ožujka 2020. godine, nakon čega će izborno povjerenstvo kreirati obrazac za prikupljanje potpisa kandidatura koje će se kandidatima dostaviti na e-mail adresu naznačenu na obrascu kandidature ili neposredno uručiti.

Obrasci kandidature mogu se preuzeti svakim danom uz prethodnu najavu na e-mail: gzg-hdz@hdz.hr ili na telefon 01/4854-405.

Ukoliko se želite kandidirati za predsjednika ili potpredsjednika OGČ HDZ Podsused-Vrapče ispunite određenu kandidaturu te uručite predsjednici Izbornog povjerenstva OGČ HDZ PV Mariji Dropuljić Jujnović te ćete nakon toga povratno dobiti obrazac za potporu kandidature na Vašu mail adresu.
Kontakt predsjednice Izbornog povjerenstva Podsused-Vrapča je: marija.mareli@gmail.com

Tagged on: