„Naši građani naš su glavni saveznik, vjerujem da prepoznaju naša postignuća i naš program. Zaštitili smo živote i zdravlje hrvatskih ljudi i očuvali radna mjesta! Po pobjedu ZA gospodarski oporavak i sigurnu budućnost Hrvatske!“, rekao je predsjednik HDZ-a Andrej Plenković prilikom predaje kandidacijske liste Državnom izbornom povjerenstvu.

HDZ Sigurna Hrvatska
https://sigurnahrvatska.hr/

Po pobjedu idemo s programom „Sigurna Hrvatska“, jasnom vizijom budućnosti i brojnim postignućima u ovom mandatu. Uspješno smo se nosili s mnogim krizama –  često su to bili kosturi iz tranzicijskih ormara – a pandemija je svakako bila najveći izazov. No i s njom smo se odgovorno suočili i u zdravstvenom i u ekonomskom pogledu. Zaštitili smo živote i zdravlje naših građana te „pokrivanjem“ plaća u pogođenom privatnom sektoru očuvali 550.000 radnih mjesta!

POBJEDNIČKI DUH & SNAGA ZAJEDNIŠTVA!

Što se tiče uputa Hrvatske biskupske konferencije vjernicima da glasuju za opcije koje se zalažu za zaštitu braka i neradnu nedjelju, te vrijednosti dijeli i HDZ. Pripremom novog Zakona o trgovini i porukom o neradnoj nedjelji – uz iznimke koje uvažavaju činjenicu da je Hrvatska turistička zemlja – stavili smo u prvi plan obiteljske vrijednosti, mogućnost da naše obitelji budu zajedno što je to više moguće nedjeljom. To je cilj u skladu s našim vrijednosnim sustavom.

https://sigurnahrvatska.hr/

Hrvatski građani naš su glavni saveznik, vjerujem da prepoznaju naša postignuća i naš program. Zahvaljujući nikad čvršćem međunarodnom položaju Hrvatske, osobito u okviru europskih institucija, iz EU-a ćemo dobiti dosad nezapamćena sredstva za brzi gospodarski oporavak i potom snažni rast, nastavljajući naša dva cilja – ulazak u schengenski prostor i eurozonu. Da, to je koncept modernog suverenizma. Idemo po pobjedu ZA sigurnu budućnost Hrvatske!

https://sigurnahrvatska.hr/
HDZ Sigurna Hrvatska
https://sigurnahrvatska.hr/
Tagged on: