Andrej Plenković
Predsjednik HDZ-a g. Andrej Plenković prilikom posjete Podsused-Vrapču

Kandidati I. izborne jedinice Andrej Plenković, Željko Reiner, Nina Obuljen Koržinek, Zvonko Milas, Željko Turk, Ljubica Lukačić, Mario Kapulica, Ivan Ćelić, Marica Jančić, Ivan Vidiš, Miljenko Filipović, Mislav Herman i Ivo Lučić su u petak, 26. lipnja 2020. godine posjetili Podsused-Vrapče.

Herman, Lukačić, Bosnar u Podsusedu
Kava na Podsusedskom trgu uoči dana prepunog aktivnostima u Podsused-Vrapču – Kandidati 1. izborne jedinice i vd predsjednika OGČ HDZ-a Podsused-Vrapče Aljoša Bosnar

Svoj obilazak i druženje s članovima, simpatizerima i građanima Podsused-Vrapča kandidati su započeli u Podusedu na Podsusedskom trgu gdje je im je rukotvorinu Vrapčanskog kraja predala gđa. Vlasta Cvetković, članica OGČ HDZ-a Podsused-Vrapče u ime OGČ HDZ-a Podsused-Vrapče, a zatim su zapaljenje svijeće i položen vijenac kod spomen-obilježja Prvoj oružanoj dragovoljačkoj postrojbi u Domovinskom ratu.

Ivan Vidiš
Kandidat I. izborne jedinice Ivan Vidiš prilikom dijeljenja promotivnih materijala i druženja s građanima na tržnici u Gajnicama

Nakon Podsuseda obilazak je nastavljen na tržnici u Gajnicama, gdje su se kandidati družili s građanima i dijelili promotivne materijale, a zatim su prošetali do boćališta i nogometnog igrališta gdje su proveli ugodno vrijeme u razgovoru i druženju s članovima klubova te je uslijedila revijalna partija balota nakon koje su kandidati posjetili Župu sv. Josipa Radnika u Gornjem Stenjevcu.

HDZ Sigurna Hrvatska
Sigurna Hrvatska

Rano poslijepodne kandidati su proveli u Gornjem Vrapču u kojem su posjetili crkvu sv. Barbare gdje im se pridružila i ministrica kulture gđa. Nina Obuljen Koržinek, a tom prilikom je dr. Ivanu Ćeliću uručena slika koja je rad djece s Downovim sindromom kao znak zahvale za energično zastupanje osoba s teškoćama.
Kandidati su zatim posjetili tržnicu u Vrapču gdje su upoznati s inicijativom i pripremama za obnavljanje iste, a posjetili su i NK Vrapče.

Ivan Ćelić
Revijalna partija balota u Gajnicama

Svoj obilazak Podsused-Vrapču kandidati su zaokružili posjetom Perjavici-Borčecu gdje su nastavili druženje sa simatizerima i građanima, a u večernjim satima im se pridružio i predsjednik Vlade RH i predsjednik Hrvatske demokratske zajednice g. Andrej Plenković kojemu je također uručena slika koju su slikala djeca s Downovim sindromom.

Vršitelj dužnosti predsjednika Odbora gradske četvrti HDZ-a Podsused-Vrapče s ministricom kulture gđom. Ninom Obuljen Koržinek
HDZ Sigurna Hrvatska
Sigurna Hrvatska