U organizaciji Zajednice žena “Katarina Zrinski” HDZ-a Podsused-Vrapče, na čelu s predsjednicom Marijom Dropuljić-Jujnović, 27. ožujka 2021. godine, prigodno je obilježen Međunarodni dan narcisa na tržnici u Gajnicama.

Tomislav Sokol i Aljoša Bosnar s članovima i sipmatizerima HDZ-a u Gajnicama na obilježavanju Međunarodnog dana narcisa

Uz obilježavanje Međunarodnog dana narcisa, predsjednik HDZ-a Podsused-Vrapča Aljoša Bosnar, dopredsjednik Željko Tomljenović, vijećnice Vlasta Cvetković, Marija Dugandžić, članovi mladeži te ostali okupljeni članovi prigodno su prolaznicima dijelili maslinove grančice povodom nadolazećeg Velikog tjedna.

Svojim prisustvom podršku ovoj hvale vrijednoj akciji dao je i gospodin Tomislav Sokol, zastupnik u Europskom parlamentu.

Tomislav Sokol i Aljoša Bosnar na tržnici u Gajnicama dijelili maslinove grančice povodom nadolazećeg Velikog tjedna

Podjelom cvijeta narcisa, simbolom nade u novi život, ozdravljenje i vjeru u bolje sutra HDZ Podsused-Vrapče s članovima i simpatizerima dao je podršku svim oboljelima od karcinoma, posebno karcinoma dojke.

Ovim činom promiče se i svijest o preventivnim i redovitim pregledima dojke, kako bi se pravovremenim dijagnosticiranjem smanjila smrtnost od te opake bolesti kod žena.

Najčešći maligni uzrok smrti kod žena u Hrvatskoj, upravo je karcinom dojke, no ipak zadovoljava podatak da je preživljavanje od većine oblika raka u porastu. Čuvajmo svoje žene!