Deprecated: Invalid characters passed for attempted conversion, these have been ignored in /home/hdzpvcom/public_html/wp-content/themes/spacious-pro/inc/functions.php on line 391

U subotu, 17. travnja, 2021. godine je kandidat HDZ-a za gradonačelnika Grada Zagreba Davor Filipović sa suradnicima posjetio Gajnice te se osvrnuo na potrebe stanovnika Gajnica i projekte oko kojih će se zalagati do njihove realizacije.

Davor Filipović - Gajnice
Davor Filipović u Gajnicama

U društvu gospodina Filipovića i domaćina Bosnara bili su i predsjednik GO HDZ-a Mislav Herman te potpredsjednici GO HDZ-a Zvonimir Milas i Mario Župan te Dražen Opalić, pomoćnik ministra rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

VIDEO: Facebook

Obilazak Gajnica započet je na lokaciji gdje bi danas-sutra trebao zaživjeti podvožnjak – projekt “Medpotoki”, za što je HDZ u Gradskoj skupštini Grada Zagreba podnio amandman zahvaljujući kojem će ovaj dio našega grada prometno prodisati. Gospodin Bosnar je istaknuo kako za ovaj vrijedan projekt već postoji projektna dokumentacija i lokacijska dozvola te su pregovori o otkupu zemljišta u tijeku.

HDZ Podsused-Vrapče

Zatim je gospodin Bosnar, kao predsjednik OGČ HDZ-a Podsused-Vrapča iscrpno prezentirao dugogodišnju problematiku zapadnog dijela grada na što je Davor Filipović, kao budući gradonačelnik svjestan situacije o raspoloživim financijskim sredstvima, pobrojao najbitnije i nužne kapitalne projekte za žitelje ovog dijela grada, uz čvrsto obećanje realizacije redoslijedom i dinamikom o kojoj će odlučiti struka, ali i sami građani.

Davor Filipović, Mislav Herman i Aljoša Bosnar u obilasku tržnice u Gajnicama

Davor Filipović se zadržao i na tržnici gdje su se prikupljali potpisi za njegovu kandidaturu, a sami obilazak tržnice iskoristio je za kupnju namirnica, ali i za razgovor s prodavačima, stanovnicima, simpatizerima i članovima.