Član Vijeća gradske četvrti Podsused-Vrapče i predsjednik Radnog tijela za komunalne aktivnosti, vršitelj dužnosti predsjednika Odbora gradske četvrti HDZ-a Podused-Vrapče

Aljoša Bosnar je rođen 1964. godine u Zagrebu. Većinu radnog vijeka proveo je u Hrvatskom telekomu kao inženjer telekomunikacija. Trenutno radi kao privatni ugostitelj – vlasnik je caffe bara “Medo”, sada već kultnog okupljališta zaljubljenika u politiku.

Gospodin Bosnar član je Hrvatske demokratske zajednice od 1989. godine, a u razdoblju od tada do danas obavljao je niz odgovornih dužnosti, a ovo su neke od njih:

  • zastupnik u 1. sazivu Gradske skupštine Grada Zagreba 1990. – 1993. godine,
  • zamjenik saborskog zastupnika Vice Vukojevića u 5. sazivu Hrvatskog sabora 2003. – 2007. godine,
  • predsjednik Temeljnog ogranka HDZ-a Perjavica-Borčec i potpredsjednik Područnog odbora HDZ-a Podsused-Vrapče, a na temelju izbornih rezultata na lokalnim izborima 2013. godine postao je predsjednik Vijeća mjesnog odbora Perjavica-Borčec,
  • predsjednik Vijeća mjesnog odbora Perjavica-Borčec (HDZ),
  • potpredsjednik Vijeća gradske četvrti Podsused-Vrapče (HDZ).

U tri godine mandata rukovodeći Vijećem mjesnog odbora Perjavica-Borčec, g. Bosnar realizirao je brojne projekte iz područja malih komunalnih akcija (MKA) te je na taj način izvršio temeljnu zadaću vijećnika gradske četvrti, a ta je zastupanje stanovnika i činjenje njihova života ugodnijim i ljepšim na području Mjesnog odbora Perjavica-Borčec.

Realizirani projekti iz MKA

Rekonstrukcije ulica

  1. Rukavec (600 000 kn)
  2. Stjepana Ladiše (650 000 kn)
  3. Orešje (250 000 kn)
  4. Lovački put (180 000 kn)

Popravci i uređenja

OŠ Dragutina Tadijanovića
– asfaltiranje sjevernog prilaza školi , uređenje stazica, rekonstrukcija dječjih sprava (30 000 kn)

OŠ Stenjevec
– uređenje igrališta i stazica

Dječji vrtić Kosnica
– postavljanje sprava i sadnja drveća

Dječji vrtić „RIS“
– postavljanje antistres podloga
Realizirani su i mnogi drugi manje projekti, a u tijeku je obnova i izgradnja 2 parka u vrijednosti 1 200 000 kn. U tijeku je ishođenje dokumentacije za cjelokupnu rekonstrukciju Ulice Žlebec u vrijednosti 3 000 000 kn.

Misija i cilj

Prema riječima g. Bosnara, njegova je misija poboljšanje komunikacije među članstvom, simpatizerima i stanovništvom te jačanje temeljnih ogranaka Odbora gradske četvrti HDZ-a Podsused-Vrapče, detektiranje glavnih problema te rješavanje istih.

 

FB profil – Aljoša Bosnar