Deprecated: Invalid characters passed for attempted conversion, these have been ignored in /home/hdzpvcom/public_html/wp-content/themes/spacious-pro/inc/functions.php on line 391
Aljoša Bosnar
Aljoša Bosnar, Vršitelj dužnosti predsjednika Odbora gradske četvrti HDZ-a Podused-Vrapče

Vršitelj dužnosti predsjednika Odbora gradske četvrti HDZ-a Podused-Vrapče, član Vijeća gradske četvrti Podsused-Vrapče i predsjednik Radnog tijela za komunalne aktivnosti

Aljoša Bosnar je rođen 1964. godine u Zagrebu. Većinu radnog vijeka proveo je u Hrvatskom telekomu kao inženjer telekomunikacija. Trenutno radi kao privatni ugostitelj – vlasnik je caffe bara “Medo”, sada već kultnog okupljališta zaljubljenika u politiku.

Gospodin Bosnar član je Hrvatske demokratske zajednice od 1989. godine, a u razdoblju od tada do danas obavljao je niz odgovornih dužnosti, a ovo su neke od njih:

  • zastupnik u 1. sazivu Gradske skupštine Grada Zagreba 1990. – 1993. godine,
  • zamjenik saborskog zastupnika Vice Vukojevića u 5. sazivu Hrvatskog sabora 2003. – 2007. godine,
  • predsjednik Temeljnog ogranka HDZ-a Perjavica-Borčec i potpredsjednik Područnog odbora HDZ-a Podsused-Vrapče, a na temelju izbornih rezultata na lokalnim izborima 2013. godine postao je predsjednik Vijeća mjesnog odbora Perjavica-Borčec,
  • predsjednik Vijeća mjesnog odbora Perjavica-Borčec (HDZ),
  • potpredsjednik Vijeća gradske četvrti Podsused-Vrapče (HDZ).

U tri godine mandata rukovodeći Vijećem mjesnog odbora Perjavica-Borčec, g. Bosnar realizirao je brojne projekte iz područja malih komunalnih akcija (MKA) te je na taj način izvršio temeljnu zadaću vijećnika gradske četvrti, a ta je zastupanje stanovnika i činjenje njihova života ugodnijim i ljepšim na području Mjesnog odbora Perjavica-Borčec.

Primopredaja dužnosti predsjednika Odbora gradske četvrti HDZ-a Podused-Vrapče održana je prilikom 33. sjednice OGČ HDZ-a Podsused-Vrapče na kojoj je radi poštivanja pravila Statuta HDZ-a i zakona RH Zoran Piličić podnio ostavku na sve stranačke dužnosti koje je obnašao, a na istoj sjednici je izglasan vršitelj dužnosti predsjednika OGČ HDZ-a P-V g. Aljoša Bosnar.

Realizirani projekti iz MKA

Rekonstrukcije ulica

  1. Rukavec (600 000 kn)
  2. Stjepana Ladiše (650 000 kn)
  3. Orešje (250 000 kn)
  4. Lovački put (180 000 kn)

Popravci i uređenja

OŠ Dragutina Tadijanovića
– asfaltiranje sjevernog prilaza školi , uređenje stazica, rekonstrukcija dječjih sprava (30 000 kn)

OŠ Stenjevec
– uređenje igrališta i stazica

Dječji vrtić Kosnica
– postavljanje sprava i sadnja drveća

Dječji vrtić „RIS“
– postavljanje antistres podloga
Realizirani su i mnogi drugi manje projekti, a u tijeku je obnova i izgradnja 2 parka u vrijednosti 1 200 000 kn. U tijeku je ishođenje dokumentacije za cjelokupnu rekonstrukciju Ulice Žlebec u vrijednosti 3 000 000 kn.

Misija i cilj

Prema riječima g. Bosnara, njegova je misija poboljšanje komunikacije među članstvom, simpatizerima i stanovništvom te jačanje temeljnih ogranaka Odbora gradske četvrti HDZ-a Podsused-Vrapče, detektiranje glavnih problema te rješavanje istih.

 

FB profil – Aljoša Bosnar